Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els ajuntaments de Foradada, Penelles i Preixens, guardonats per la seva implantació de serveis d’administració electrònica

DIVENDRES 23 MARÇ 2018

El Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) ha distingit tres municipis de la comarca de la Noguera, Foradada, Penelles i Preixens per la implantació dels serveis d’administració electrònica als seus ajuntaments que faciliten a la ciutadania els tràmits en línia.

El lliurament de la distinció va tenir lloc en el marc del 3r Congrés de Govern Digital organitzat a Barcelona per la Generalitat de Catalunya, el Consorci AOC i el Consorci Localret els dies 21 i 22 de març de 2018.

El guardó distingeix aquells municipis de tot Catalunya que presenten un major grau d’implantació i ús de les diferents eines d’administració electrònica a l’hora de realitzar els tràmits administratius.

Aquestes eines permeten una bona governança i una gestió pública eficient, mitjançant una administració oberta i innovadora i que dona resposta a les demandes i expectatives de la societat actual.

El municipi de Preixens ha quedat en primera posició en la categoria de 1 a 500 habitants.

Els ajuntaments de Foradada i de Preixens repeteixen en el guardó. Recordem que el van rebre per primera vegada l’any 2015; el 2017 van ser premiats Alòs de Balaguer, Cubells i Preixens, i aquest 2018 ho han estat Foradada, Penelles i Preixens.